Lezingen

Menu

LEZINGEN

Tijdens deze lezingen vertellen kunstenaars wat hen drijft, waar zij hun inspiratie vinden, hoe zij aan het werk gaan. We selecteren kunstenaars met een brede, rijke en eigenzinnige visie op kunst die ons voorbij hun eigen discipline weten te boeien. Daarnaast kan het ook gaan om een curator, een criticus, of een andere specialist uit ’t veld.

Hedendaagse kunstenaars werken niet meer vanuit een gezamenlijk ideaal, maar geven tegenwoordig vorm aan een eigen verhaal. Elk oeuvre vormt als het ware een beweging op zich. En dat maakt het niet altijd gemakkelijk voor de kunstliefhebber.

NIEUWE LEZINGEN voor academiejaar 2022-2023:

13 maart 2023 Karl PHILIPS - meer info?

De eerste drie kunstenaars die de aftrap gaven van een inspirerende reeks lezingen die we jaarlijks willen verderzetten, waren:

15 november 2021 Mil Ceulemans - meer info?

14 maart 2022 Katleen Vinck - meer info?

25 april 2022 John Van Oers - meer info?

De lezingen staan niet alleen open voor leerlingen van onze academie, maar liefst bereiken we ook alle geïnteresseerden binnen en buiten Mol.

PRAKTISCH:

BEGIN lezing: 18u30

LOCATIE: zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

INKOM: 5 euro

GRATIS voor leden van FINE ART & FRIENDS

Voor slechts 10 euro word je lid. Meer info? Klik hier

Enkele weken voorafgaand aan elke lezing zal de naam van de kunstenaar en een korte voorstelling worden bekendgemaakt via affiche, de nieuwsbrief van ABK en sociale media.

Wij kijken alvast uit naar jullie belangstellende aanwezigheid!