Lezingen

Menu

LEZINGEN

Tijdens deze lezingen vertellen kunstenaars wat hen drijft, waar zij hun inspiratie vinden, hoe zij aan het werk gaan. We selecteren kunstenaars met een brede, rijke en eigenzinnige visie op kunst die ons voorbij hun eigen discipline weten te boeien. Daarnaast kan het ook gaan om een curator, een criticus, of een andere specialist uit ’t veld.

Hedendaagse kunstenaars werken niet meer vanuit een gezamenlijk ideaal, maar geven tegenwoordig vorm aan een eigen verhaal. Elk oeuvre vormt als het ware een beweging op zich. En dat maakt het niet altijd gemakkelijk voor de kunstliefhebber.

Noteer alvast de eerste drie kunstenaars die de aftrap zullen geven van een inspirerende reeks lezingen die we jaarlijks willen verderzetten:

Ma 15 november Mil Ceulemans - meer info?

UITGESTELD

Lezing door KATLEEN VINCK - "Sculpturen en Installaties" van 13 december 2021 moeten we helaas uitstellen naar een later te bepalen datum in 2022!!

Lezing door JOHN VAN OERS op 17 januari 2022 - moeten we helaas ook uitstellen naar een later te bepalen datum.

Meer informatie volgt later.

De lezingen staan niet alleen open voor leerlingen van onze academie, maar liefst bereiken we ook alle geïnteresseerden binnen en buiten Mol.

PRAKTISCH:

De lezingen starten telkens om 18u30 in zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Inkom: 5 euro

GRATIS voor leden van FINE ART & FRIENDS

Voor slechts 10 euro word je lid. Meer info? Klik hier

Enkele weken voorafgaand aan elke lezing zal de naam van de kunstenaar en een korte voorstelling worden bekendgemaakt via affiche, de nieuwsbrief van ABK en sociale media.

Wij kijken alvast uit naar jullie belangstellende aanwezigheid!